Betlts folyamatban...

gyflkapu

Felhasznlnv:
Jelsz:

Hrek - Ingatlan

Mr javban tart a Gozsdu-udvar feljtsa

2007.05.02

 Mr javban tart a Gozsdu-udvar feljtsa A Gozsdu-udvar homlokzatt a rekonstrukci sorn eredeti llapotval megegyezen lltja vissza. Az pletekben laksok plnek, az udvarokban pedig exkluzv zletekkel, nvs ttermekkel tarktott bevsrlutca ltesl.

A 2005 mrciusban elkezdett munklatok sorn feljtsra kerl az egykori reprezentatv zletsor, csakgy mint az egyenknt hat emeletes plettmb. Az emeleteken luxussznvonal laksok kerlnek kialaktsra, mg az zlethelyisgek klns gasztronmiai lmnyeket knl ttermeknek, magyar borokra specializlt vinriumnak s a modern lethez szksges, klnbz szolgltatsokat knl boltoknak, zleteknek adnak majd helyet.

A memlki feljts sorn eredeti llapotban lltjk vissza az 1902-ben plt Gozsdu-udvar homlokzatt, 120 lakst, 28 kereskedelmi s vendglt egysget is kialaktanak. A Holl utcai telkeken tovbbi 126 laks, egy 238 frhelyes parkolhz, valamint a pinceszinteken 98 frhelyes parkol s wellnesscentrum pl.

A Gozsdu-udvar a budapesti belvros egyik presztzsrtk pletegyttese. A trtnete a XX. szzad legelejig nylik vissza. Az sszesen 60 ezer ngyzetmter beptett terlet 12 ezer ngyzetmter kereskedelmi terletet foglal magban az pletegyttes fldszintjn.
vissza
 

Partnereink

Hirdetsek