Aqua-Plastech Kft. 2020. December 4. Péntek, Barbara, Borbála napja
 

Cím: 4251 Hajdúsámson, Diósvár dűlő 23/a.
Web: http://www.eutudakozo.hu/miniweb/Aqua-Plastech
E-mail: d-soda-water@satrax.hu
Telefon: 52/200-228, 30/935-9438
Fax: 52/200-520

-
 

Szeretettel köszöntöm Önt abból az alkalomból, hogy kezébe vette az AQUA-PLASTECH KFT kiadványát, ami által betekintést nyerhet a vállalkozás által gyártott termékek sorába.

 

Cégünk alapjait az 1982-ben elkezdett egyéni vállalkozói szikvízkészitő tevékenység jelentette. Az évek során folyamatosan végzett kitartó fejlesztő szakmai munka ma már több tevékenység gyakorlását igényli. A hajdúsámsoni üzemünkben gyártunk minden olyan gépet, berendezést, csomagoló eszközt
( flakon, rekesz ), vízkezelő technológiát ami a szikvízgyártáshoz szükséges.

A szódavízgyártás ma is a legfőbb tevékenységek közzé tartozik. 1982-óta szállítunk partnereink ( BIOGAL Rt, Debreceni Vízmű Rt. ÁTEV-Debrecen stb. ) megelégedésére, ballonban kiszerelt szódavízet. A lakosság számára gyártott 0,5 és 2 lit-es kiszerelésű szódavízünk is magas minőségi követelményeken és pontos szállításon alapszik. Csomagoló eszközeink formatervezettek és formavédettek.1997-ben kezdődött el szódavízgyártás Lengyelországban egy Krakkó melletti településen. Ezen a piacon egy Franchise rendszer kiépítését kezdtük el, így termékeink minősége, arculata, esztétikuma, a hazai és a külföldi piacokon is azonos. A szódavízgyártás és a gyártáshoz szükséges kellékek területén teljeskörü szolgáltatással, gyártóeszköz állománnyal állunk kollegáink rendelkezésére.

Remélem kiadványunk elnyerte szimpátiáját és hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük 

 
Képek:

1.  2.  3.