Átképző Bt. 2020. Február 29. Szombat, napja
 

Cím: 7100 Szekszárd, Május 1. u. 3. 2/16.
Web: http://www.eutudakozo.hu/miniweb/Atkepzo_Bt
E-mail: atkepzobt@gmail.com
Telefon: , 20/985-9699
Fax: -

-
 

Az ÁTKÉPZŐ OKTATÓ IRODA Betéti Társaság 1995-ben alakult.

Legfőbb célunk a színvonalas felnőttképzési tevékenység megvalósítása. Döntően a munkaerőpiacon keresett szakmai, ezen belül is az Építő- és anyagmozgató gép kezelője OKJ-s tanfolyamokat (TARGONCAVEZETŐ, EMELŐGÉPKEZELŐ, FÖLDMUNKA- RAKODÓ és SZÁLLÍTÓGÉPKEZELŐ, stb.) szervezzük.

Rendszeresen kapcsolódunk a Tolna Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja által kiírt pályázatokhoz és így rajtuk keresztül évek óta sikeresen szervezzük a támogatott CNC Forgácsoló tanfolyamokat is.

Elsősorban Szekszárdon és vonzáskörzetében kívánunk a munkavállalók és a vállalkozók számára lehetőséget nyújtani arra, hogy magas szakmai színvonalú képzés során sajátíthassanak el tanfolyamainkon a munkavállalást, illetve az önálló vállalkozást egyaránt segítő korszerű ismereteket.

Képzési tematikánkat és módszereinket a központi követelmények, a résztvevők, illetve a megrendelőink igényei, munkatársaink és oktatóink véleménye és tapasztalatai alapján határozzuk meg és az érdekeltek igényeinek rendszeres figyelembevételével fejlesztjük.