Ba-Bér Kft. 2018. Március 22. Csütörtök, Beáta napja
 

Cím: 2151 Fót, Bacsó Béla u. 1/a.
Web: http://www.eutudakozo.hu/miniweb/Ba-Ber_Kft
E-mail: kat.vik@invitel.hu
Telefon: 1/307-6844, 30/9519-994
Fax: 1/307-6844

-
 

Ba-Bér Kft.

Magyarország legnagyobb kerti bútor gyártói vagyunk, melynek öntési munkáit látjuk el. Vállalunk különbözőféle kokilla, illetve homoköntéseket. Az elmúlt tíz évben több mint 10 millió kg öntvényt gyártottunk külföldi partnereink megrendelésére. Áraink korrektek, a hazai öntészeti átlagot nem érik el. Várjuk szíves megrendeléseiket.

 

SZOLÁRIUM:

Szolárium üzletünk a Pólus Center üzletházban található.

Udvarias kiszolgálással, s a világ legkorszerűbb szoláriumgépeivel várjuk kedves vendégeinket. Gépeink Ergoline , UWE , illetve álló típusú gépek.

 

 

FOLYADÉKOS TALPBETÉT:

A betét egy speciális, testbarát természetes anyagból készült, mely mérsékli a láb izzadását és egyenletes hőmérsékletet biztosít. A betétben a folyadék folytonos mozgása következtében masszírozza a talp idegvégződéseit, csökkenti a láb fáradtságát, javul a vérellátása, ellene hat a lúdtalp kialakulásának. A támaszkodó lábra nehezedő terheket elosztja, kitölti az eltérő alakzatú talprészeket.

 

MÁGNESES FOLYADÉKOS TALPBETÉT

Egyesíti a mágneses illetve a folyadékos talpbetét egészségvédő hatását. A mágnesek alkalmazásával a vér áramlása felgyorsul, s megnő a sejtek oxigénellátása, csökkenti a fájdalmakat, gyorsítja a szervezet öngyógyító folyamatát.

 

 

weboldal: http://www.talpbetet.shp.hu