Bepa 3 Kft. 2022. Június 25. Szombat, Vilmos napja
 

Cím: 4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 10.
Web: http://www.eutudakozo.hu/miniweb/Bepa_3_Kft
E-mail: bepa@bepa3.axelero.net
Telefon: 52/531-174, 52/545-792
Fax: 52/531-175, 52/414-830

 

Tisztelt Hölgyem!

Tisztelt Uram!

 

 

 

Ez a bemutatkozó anyagunk arra szolgál, hogy betekintést nyerjenek cégünk munkájába, megismerjék tevékenységünket, gépparkunkat, referenciáinkat. 

A BEPA 3 KFT 1995. június 28-án alakult. Cégünk Magyarország keleti részén, a Debrecen Nyugati Ipari Parkban található. Társaságunk magántulajdonban lévő vállalkozás.

 

A kezdetben 5 fős vállalkozás mára közel 170 alkalmazottat foglalkoztató középméretű vállalattá fejlődött. A BEPA 3 Kft szakképzett állománnyal rugalmasan válaszol a mindenkori piaci követelményekre. Dinamikusan fejlődő vállalkozásunk forgalma 2004-ben elérte a 0,5 milliárd forint nettó árbevételt, amely 2005-ben meghaladja a 0,7 milliárd forintot.

Főbb tevékenységi területeink: fémszerkezetgyártás és fémmegmunkálás, közúti tehergépjármű felépítmények alkatrészeinek gyártása, alumínium és rozsdamentes alkatrészek gyártása.

Az összesen 1 200 m2 alapterületű gyártócsarnokokban található univerzális gépparkunk és széleskörű kooperációs lehetőségeink révén széles termékskála gyártására nyílik lehetőségünk: különféle gépek, berendezések, gyártóegységek, alkatrészek dokumentáció szerinti egyedi és nagyobb darabszámú gyártására tudunk vállalkozni.

Hagyományos forgácsoló gépeink alkalmasak a közepes tűrésosztály követelményeit kielégítő megmunkálásokra. Lakatosipari munkáknál a rendelkezésre álló gépek, berendezések, szakemberek a minőségi szerkezetgyártást garantálják.

Partnereink a szektor piacvezető vállalkozásai, nagyvállalatai, mint pl. a Schwarzmüller Kft, Caterpillar Rt,  MSK Hungary Kft. Partnereink révén termékeink eljutnak az Európai Únió piacaira, ahol versenyképesnek bizonyulnak.

 

Üzletpolitikánk meghatározó része a hosszútávú, korrekt kapcsolat kialakítása, melynek alapját a kifogástalan minőség és pontos szállítási határidők betartása adja.

Bízunk abban, hogy ezen anyagunk elegendő alapot nyújt a kapcsolat felvételére és egy későbbi korrekt együttműködés kialakítására.

 

 

 

 

 

                                                                                                Linczer István

                                                                                                    ügyvezető

 

 
Képek:

1.  2.      5.  6. 
    9.