CMM Fordító Iroda Bt. 2021. December 7. Kedd, Ambrus napja
 

Cím: 1125 Budapest, Tusnádi u. 41.
Web: http://www.eutudakozo.hu/miniweb/CMM_Fordito_Iroda
E-mail: fanton.szamos@axelero.hu
Telefon: 1/356-1158, 1/225-0855
Fax: 1/212-6431

-
 

Cégtulajdonos: a Fanton István-Szamos Gizella házaspár. Első fordítóirodánkat a CMM BT.-t 1993-ban alapítottuk. A másodikat a Fanton & Szamos BT. pedig tekintettel a megnőtt forgalomra és az EU-s kihívásokra 2000-ben. Mindketten németországi diplomával rendelkező közgazdászok és okleveles tolmács-szakfordítók vagyunk, 1980 óta hivatásos tolmács-szakfordítóként dolgozunk.

Specialitásunk: a német, angol, francia, olasz, spanyol nyelv, valamint a szomszédos országok nyelvei: cseh, szlovák, román, orosz, ukrán, litván, szlovén, szerb, horvát, makedón, lengyel.

Erősségeink: Profizmus és megbízhatóság.

Magas szakmai elvárásoknak megfelelő szakfordítások - akár rendkívüli sürgősségű - elkészítése, üzleti tárgyalások, szakmai rendezvények tolmácsolása, konferencia-tolmácsolás. Televíziós interjúk szinkrontolmácsolása. Abszolút megbízhatóság - úgy a határidő, mint az üzleti titkok vonatkozásában. Számunkra a megrendelő érdekei állnak az első helyen. Az anyagainkat mindig személyesen, illetve szűk körű, minőségi munkát nyújtó, profi kollégáinkkal készítjük.

Eredményeink: Cégeink forgalma évről évre nő, gazdálkodásuk nyereséges. 2004-ben ügyfeleink száma közel 100, közülük többnek már több mint tíz éve dolgozunk. A szerződéses alapon a cégünknek dolgozó szakfordítók és tolmácsok száma több mint 40. A megbízások a gazdaság és politika, széles területeiről kerülnek ki, az energiaipartól a társadalombiztosításon át a számítástechnikán át az EU-s jogig és a számvitelig. Szinkrontolmácsaink legalább ötven szakmai konferencián álltak helyt az elmúlt 2 évben.

Referenciáink: Német Nagykövetség, Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Képviselet, Magyar Labdarúgó Szövetség, Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság, Egészségügyi Minisztérium, E.ON Hungária Energetikai Rt., Magyar Cukor Rt., BMD Szoftverház Kft., GYSEV Rt., Robert Bosch Kft., Czipin & Pruodfoot Kft., stb.