DÉL-ELEKTRO Elektromos Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 2020. Február 29. Szombat, napja
 

Cím: 6773 Klárafalva, Felszabadulás utca 46/a.
Web: http://www.eutudakozo.hu/miniweb/DEL-ELEKTRO_El
E-mail: delek@invitel.hu
Telefon: 62/550-847
Fax: 62/550-847

-
 

A Dél-Elektro Kft. néhány mondatos bemutatkozója:

 

Cégünk, a Dél-Elektro Kft., 1997-ben kezdte meg működését, viszont elmondhatjuk magunkról, hogy már több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkeztünk a cégalapítás pillanatában is az áramellátó rendszerek telepítésében, karbantartásában és javításában.

Legfontosabb feladatunknak tekintjük, hogy a már meglévő és leendő ügyfeleinknek szakmailag a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Ennek érdekében folyamatos továbbképzéseket biztosítunk munkatársainknak. Igyekszünk megismerni szakterületünk legújabb technológiáit, így mindig naprakészek vagyunk a legújabb technológiák és szakmai ismeretanyagok tekintetében.

A karbantartási, javítási munkákon túl Cégünk a kereskedelemre is egyre nagyobb hangsúlyt fektet és kategóriájában  korszerű, jó árfekvésű termékeket kínál. A többéves szakmai tapasztalat és a megbízható termékek forgalmazása egyre szélesebb körben ismertté teszi cégünk tevékelységi körét.

Tevékenységünkkel alapvetően nagyvállalatokat, szerződött partnereket szolgálunk ki, de lakossági és gazdasági társaságok megbízásait is szívesen fogadjuk.

Váruk jelentkezését, érdeklődése esetén készséggel állunk rendelkezésére!

Kovács Viktor                                                                                                  Góbor Csaba

0630/3385-497                                                                                    0630/6358-091

 
Képek:

1.  2.  3.  4.  5.  6.