"D" Pályázati Tanácsadó Iroda 2022. Augusztus 12. Péntek, Klára napja
 

Cím: 9600 Sárvár, Akácfa u. 33.
Web: http://www.eutudakozo.hu/miniweb/D_Palyazat
E-mail: dabasit@airplanet.hu
Telefon: 20/399-5821
Fax: -

-
 

"D" Pályázati Tanácsadó Iroda

 

2. Projektelőkészítő menedzsment

 

Az előzetes koncepcióterv és a projektötletek alapján megtörténik az előkészítő projektterv készítése, mely tartalmazza a projekteket és azok méretét, a projektek között az időbeli sorrendiséget és a kapcsolódási pontokat, továbbá a mérföldköveket.

 

Az előkészítő projektmenedzsment:

 

segítségnyújtás a hiányzó önerő banki finanszírozásához (pénzügyi szerkezet kialakítása, banki segítség biztosítása: hitelek, tőkebevonás, tulajdonosi összetétel meghatározása)

 

 

partnerkeresés a beruházásokhoz.

 

 

Projekttámogató dokumentációk (megvalósíthatósági tanulmányok, tervek, környezeti hatástanulmányok stb.) elkészít(tet)ésének koordinációja a pályázat megíratásának döntéséig, és a dokumentációk ill. ötletek kísérése a Pályázó döntéséig

 

A hiányzó tanulmányok elkészíttetése (a pályázati útmutatókban és azok mellékleteiben meghatározottak alapján) Ezek lehetnek:

 

Megvalósíthatósági tanulmány

 

 

Pénzügyi terv

 

 

Költségvetés

 

 

Környezeti hatástanulmányok

 

 

Hatékonyság vizsgálatok

 

 

Marketing terv

 

 

Engedélyezési dokumentáció

 

 

Egyéb, a pályázathoz szükséges kimutatások, adatbázisok, kutatások, tanulmányok

 

 

3. Pályázatírás

 

A pályázat elkészítéséhez szükséges dokumentációkat, információkat a Megrendelő a Tanácsadó szakemberének rendelkezésére bocsátja. (A pályázathoz esetleg szükséges szakértői munkák, dokumentációk – megvalósíthatósági tanulmány, tervek, stb. – biztosítása és átadása). A pályázathoz szükséges mellékletek, engedélyek elkészítése, beszerzése, beszereztetése, a pályázatok elkészítése, elutasított pályázatok újraszerkesztése, beadása is ide értendő.

 

Pályázatszemlézés:

A pályázatok benyújtása előtt az ügyfél által elkészített dokumentáció formai és tartalmi ellenőrzése, szakvéleményezés, továbbá a projektmenedzserek által készített pályázatok szakmai felülvizsgálata.

 

9600, Sárvár, Akácfa út 33.                                                        Tel: 06 20/399 58 21

e-mail: dabasit@airplanet.hu                                                        http://palyazatok.try.hu