Dr. Ten Bt. 2020. Április 8. Szerda, Dénes napja
 

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Bercsényi u. 19.
Web: http://www.eutudakozo.hu/miniweb/Dr_Ten_Bt
E-mail: -
Telefon: 62/240-038, 30/945-3333
Fax: -

-
 

Dr Borbáth Csaba szájsebész főorvos magánpraxisa:

 

Legmodernebb technológiákkal felszerelt, gyönyörűen kialakított fogászati és szájsebészeti magánrendelőben várjuk pácienseinket. Főbb tevékenységi körünk az esztétikai fogászat mellett a fogbeültetés és a csontpótlás, melyet évek óta napi rendszerességgel végzünk. Kiterjedt külföldi betegkörrel rendelkezünk, melyet a kimagasló szakképzettségnek, a külföldi kurzusokon, kongresszusokon megszerzett tapasztalatoknak is köszönhetünk.

Életminőségét meghatározó jelentőségű egy szép és egészséges száj. Egy felszabadult nevetés magabiztosságot, nyitottságot, életszeretetet tükröz. A siker a személyes fellépés függvénye. Szimpátián, szubjrektív érzelmeken alapul, amihez nagymértékben a fogaink és ínyünk állapota is hozzájárul.

Tevékenységünk célja, teljeskörű tanácsadást és optimális kezelést kínálni pácienseinknek. Csapatunk esztétikai foggyógyászatra, implantológiára, parodontológiára, fogmegtartásra és prevencióra (megelőzésre) specializálódott a különleges, stresszmentes kezelési módok alkalmazásával.

Ehhez hozzá tartozik még:
• modern orvosi ellátás: ami a kimagasló szakképzettség, többéves tapasztalat és a    tudományos kutatásokon való aktív részvétel által biztosított.
   Minden orvosunknak saját szakterületen dolgozik, és az előírt továbbképzéseken részt vesz.
• teljeskörű tanácsadás: a kezelés során az ember áll a középpontban, emberközpontú     szemléletmóddal segítjük a páciens eredményesebb kezelését.
• esztétikai fogászati kezelés és fogtechnika: szigorú orvosi előírások szerint
• páciensorientált rendelésszervezés:
– várakozás nélküli időpontegyeztetés
– egyénileg összeállított időterv
– tolmácsszolgálat
– saját fogtechnikusi labor
– repülőtér szolgálat (transzfer és szállásközvetítés)
– kezelési terv egyeztetése más szakorvosokkal

Kezelési lehetőségeinket, és további szakmai információkat itt a weblapunkból megtudhatnak

Dr. Borbáth Csaba és csapata

 

A képeket 2 részre lehetne osztani: Rendelő és felszereltség    ill.  referenciák (a flash-ekre rá kell kattintani, h szétnyíljanak, ezt aláírva lehetne jelezni  /Kérem kattintson a képre/  )

 Köszönettel,             

Szabó Réka

marketing menedzser, kapcsolattartó

+36303468187

 

 

 

 

 
Képek:

1.  2.  3.  4.  5.  6.