Faragó és Társa Kft. 2020. Február 29. Szombat, napja
 

Cím: 6300 Kalocsa, Bajcsy Zs. u. 2.
Web: http://www.eutudakozo.hu/miniweb/Farago_es_Tars
E-mail: -
Telefon: 78/465-590, 70/381-8695
Fax: 78/465-590

-
 

CÉGISMERTETŐ

 

 

A Faragó és Társa Kft.2004-ben alakult, a korábban Faragó és Társa Bt. Tevékenységének folytatásaként.

 

A fő tevékenység, üzemanyag-ellátó rendszerek gyártása, telepítése ( földalatti és földfeletti) azaz üzemi és közforgalmi töltőállomások tervezése, építése, beüzemelése, karbantartása.

 

A tevékenységen belül mobil szimpla- és duplafalú tartályos, konténeres üzemanyag kiszolgálók gyártása, telepítése. A cég által gyártott és telepített berendezések megfelelnek az Európai Unió előírásainak és a magyar szabványban és rendeletekben előírtaknak.

 

Ezen tevékenységet már 10 éve végzik szakembereink, ezen idő alatt az ország teljes területén építettünk töltőállomásokat, telepítettünk konténeres üzemanyag-ellátó rendszereket.

 

Cégünk folyamatosan fejlődik, 2005-ben megszereztük a többször módosított 11/1994. IKM rendelet szerinti alkalmassági tanúsítványt.

Ez a bizonyítvány feljogosítja cégünket meglévő tartály(ok), üzemanyagtöltő állomás(ok)

Rekonstrukciójára ( pl: duplafalusítás ipari fóliával(, megszüntetésére a 2/2002-es BM rendelet szerint.

 

Cégünk hosszú ideje szállít berendezéseket Magyarországon kiírt pályázatokon (pl.:AVOP, GVOP) keresztül érkező megrendelésekre kifogástalan minőségben. Szorosan együttműködünk működő magyarországi vezető olajipari cégekkel. Termékeink a legmagasabb szintű előírásoknak megfelelően és elérhető áron kerülnek forgalomba.