Sipi és Társa Kft. 2020. Április 9. Csütörtök, Erhard napja
 

Cím: 6200 Kiskőrös, Malom u. 11.
Web: http://www.eutudakozo.hu/miniweb/Sipi_es_Tarsa
E-mail: -
Telefon: 78/312-432
Fax: 78/312-432

 
Sipi és Társa KFT-t (6200, Kiskőrös Malom u.11).

1994-ben alakultunk, azóta dinamikusan fejlődünk, így tudunk lépést tartani a piac egyre keményebb elvárásaival. Fő profilunk a fűszerpaprika, és a zöldség szárítmányok, melyek teljes egészében A HACCP rendszer előírásainak megfelelnek beleértve termékeink természetes úton történő szárítását, illetve csíraszegényítését (hőkezeléssel).

A gyártó tevékenységünk során arra törekszünk, hogy szárítmányainkat mint félkész termékeket alapanyagként tovább felhasználó cégek teljes biztonsággal feldolgozhassák késztermékeik előállításához, valamint a fogyasztók is bizalommal vásárolják a szárítmányunkat tartalmazó élelmiszereket. Nemcsak a hazai élelmiszer törvények, rendeleteknek és EU-s előírásoknak kell megfelelnünk, hanem, a vevőnk egyre magasabb elvárásainak is. A piacon maradásunk feltétele, hogy gyorsan reagáljunk a vevői igények változására, azt maradéktalanul ki tudjuk elégíteni. Ezért is fontos, hogy ismerjük működésünk-gyártásunk gyenge pontjait, hiányosságait, ezeket hatékonyan tudjuk kezelni és javítani. Erősíteni kívánjuk termékeink iránti bizalmat, valamint biztosítani szeretnénk vevőinket arról, hogy feldolgozásunk során fokozott ellenőrzéssel és a ?kötelező gondossággal? állítjuk elő termékeinket, melyek semmiféle kárt nem okoznak a fogyasztó egészségében. Ehhez nyújt segítséget egy olyan módszer bevezetése és alkalmazása, mint a HACCP rendszer. A HACCP tervben és a felülvizsgálatokban meghatározott feladatokat, felelősségeket szigorúan be kell tartatni figyelembe véve a vonatkozó utasításokat is.

A gyártó vonalban, vagy a technológiában, ill. az élelmiszergyártására vonatkozó előírásokban bekövetkezett változást felül kell vizsgálni az élelmiszerbiztonság szempontjából, és ha szükséges módosítani kell, az eddigi HACCP szabályozásunkat.
 
Képek:

1.  2.  3.  4.  5.  6.