AquaTherm Hotel 2022. December 4. Vasárnap, Barbara, Borbála napja
 

Cím: 8749 Zalakaros, Üdülősor 6.
Web: http://www.eutudakozo.hu/miniweb/aquatherm_hotel
E-mail: info@hotel-aquatherm.com
Telefon: 93/541-910
Fax: 93/541-911

-
 
A MenDan Thermal Hotel**** & Aqualand wellnesshotel Zalakaros központjában, közvetlenül a városi fürdő szomszédságában 160 szobával és apartmannal várja kedves vendégeit.

Kikapcsolódás, feltöltődés és gyógyulás egy helyen!

Fürdőkomplexumunk, az Aqualand 4 medencével, összességében 300 m2 vízfelülettel felejthetetlen élményt nyújt a fürdőzőknek. A medencetérben található továbbá a szaunapark finn szaunával, bioszaunával, gőzkabinnal, merülő medencével, az országban egyedülálló élményzuhanyokkal, valamint egy trópusi pihenőszobával. Napozó és panoráma teraszunkról megcsodálhatják Zalakaros látképét és a környező tájat.
Gyógyászatunkon számtalan elektro- és balneoterápiás kezelés mellett iszappakolásokat és masszázsok széles választékát kínáljuk.
Az aktív sportok kedvelői kedvükre választhatnak napi ingyenes szabadidős és sportprogramunk kínálatából.

Szépségszalonunkban fodrászat és kozmetika mellett, manikűr, pedikűr, aromafürdő, szolárium és speciális testkezelések is igénybe vehetőek!
2 éttermünkben fellelhetőek mesterszakácsaink magyaros és nemzetközi, valamint vegetáriánus és diétás remekművei is egyaránt. Saját cukrászatunk édes csábításának kávézónkban és pool bárunkba engedhetnek a kedves vendégek!

A kirándulni vágyók részt vehetnek szállodánk által szervezett városlátogatásokon, egész- illetve félnapos programokon, melyekre idegenvezetőnk is elkíséri a résztvevőket.

Recepciónk 24 órában áll a vendégek rendelkezésére.

 
Képek:

1.  2.  3.  4.  5.  6. 
7.  8.  9.  10.