Babilon Nyelvstúdió 2019. November 13. Szerda, Szilvia napja
 

Cím: 1075 Budapest, Károly krt. 3/A
Web: http://www.eutudakozo.hu/miniweb/babilonnyelv
E-mail: info@babilon-nyelvstudio.hu
Telefon: 1/269-5531, 1/332-0433
Fax: 1/322-6023

 

A Babilon Nyelvstúdió a város szívében az Astoriánál található. 1983 óta foglalkozik angol, német és magyar mint idegen nyelv oktatással. Iskolánk mindhárom nyelvből rendelkezik intézményi és program akkreditációval, mely adómentes óradíjakra és 30%-os adókedvezmény igénybevételére jogosítja hallgatóinkat.

 

Legfőbb célunk, hogy egyénre szabott szolgáltatást és kiemelkedő oktatási színvonalat nyújtsunk hallgatóink számára. 1993 óta a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete minősítette iskolánkat. A NYESZE minősítés garantálja, hogy tanáraink jól képzett, tapasztalattal rendelkező oktatók.

 

A Babilon Nyelvstúdió egyik fő tevékenysége a lakossági csoportos nyelvoktatás, 5-9 fős normál és 3-4 fős mini csoportokban. A tanfolyamok 9 hetes turnusokban hétköznap délután 2x2 és 2x3 órában, valamint pénteken és szombaton 1x4 órában folynak. A 36 órás tanfolyamok ára 26 900 Ft-tól, az 54 órás tanfolyamok ára 40 500 Ft-tól indul szinttől függően.

 

Elfoglalt üzletemberek számára ajánljuk egyszemélyes óráinkat, melynek időpontjait, intenzitását és helyszínét egyéni igények alapján szervezzük.

 

Nyelviskolánk másik fő profilja a vállalati csoportos és egyéni oktatás általános és szaknyelvi órák keretében, melynek során maximálisan alkalmazkodunk partnereink munkaidejéhez és speciális elvárásaihoz, így az órák időbeosztását, helyszínét és kezdési időpontját a megrendelések szabják meg. Vállalatok számára nyújtott szolgáltatásaink közé tartozik az ingyenes szintfelmérés, a haladási tervkészítés és az ingyenes próbaóra lehetősége.  Mivel iskolánk akkreditált felnőttképzési intézmény, így tanfolyamaink elszámolhatóak a szakképzési hozzájárulás terhére. Az elszámolás dokumentációjában maximális segítséget nyújtunk partnereinknek.

 

A Babilon Nyelvstúdióban letehető vizsgatípusok:

- Trinity államilag és nemzetközileg elismert;

- EURO államilag és nemzetközileg elismert;

- TOEIC üzleti, nemzetközileg elismert nyelvvizsga.

 
Képek:

1.  2.  3.  4.