Dudu Universal Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2022. Május 17. Kedd, Paszkál napja
 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Család u. 84.
Web: http://www.eutudakozo.hu/miniweb/dudu_universal
E-mail: duduzsolt@freemail.hu
Telefon: 42/455-509, 30/688-1923
Fax: -

-
 

-Ipari szerelvények (gömlxsapok, szelepek. Visszacsapók, stb.), -nem járatos és járatos saválló, hőálló, szén és nemesacél termékek (lemezek, csövek, idomok, stb.) besszállítása az évek során cégünk Ni feladatköre lett.
Cégünk 1994. Május 11. napján kelt társasági szerződésben megalakult DUDÁS ÉS TARSA Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság néven.
A Társaság lő tevékenysége épületgépészeti termékek kis és nagykereskedelme. 2001.—be képviselő váltás történt majd,2002 tavaszától egy Budapesten székhelyező Magyar -Dán tulajdonban lévő Gyógyszergyártó Kü-hez ipari szerelvények és egyéb saválló termékek besszállítását.
2004. Május 19. hatállyal társaságunk átalakult, és teljes jogutódja lett a DUDU UNIVERSAL Kereskedelmi és Szolgáltató Kit 2005-ben cégünk teljes körű épületgépészeti kivitelezéssel és projekt (hűtőház, labor, stb.) munkákra történő besszállítsal fejlődött és ez által egyre rövidebb határidő alatt tudjuk teljesíteni a rendeléseket. 2001.
-töl-2005-ig. cégünk partner és importőr kapcsolatai szinte a duplájára nőttek és több éves közvetlen gyárkapcsolata is igen megerősödött.
2006 év elejétől ipari szerelvények, acél és egyéb termékek besszállítását megkezdte egy kelet-magyarországon székhelyező vegyi kombináthoz is.
Cégünk készséggel várja ügyfeleink érdeklődését és ajánlatkérését elérhetőségünkön keresztül.
Dudás Zsolt
Ugyvezető


Cégünk jelmondata.:
Minőség Megbízhatóság a legrövidebb időn belül a legjobban kidolgozott áron.