KALLE HUNGÁRIA Húsipari Ellátó Kft. 2022. Május 21. Szombat, Konstantin napja
 

Cím: 1097 Budapest, Hentes utca 11.
Web: http://www.eutudakozo.hu/miniweb/kalle_hungary
E-mail: kallenalo@kalle.hu
Telefon: 1/216-2543, 30/241-6599
Fax: 1/216-2543

-
 

KALLE HUNGÁRIA KFT.

 

 

 

A Kalle Hungária Kft. 1998-ban alakult a világ egyik vezető műbélgyártó cége, a német Kalle GmbH leányvállalataként. Tevékenysége kezdetben kiváló szakember gárdájával, kereskedelmi ügynöki rendszerével a magyarországi kizárólagos képviseletre, termékeinek, a műbeleknek magyarországi forgalmazására terjedt ki.

 

A Kalle Hungária 2000-ben megvásárolt egy Magyarországon akkor már működő műbél gyártó gépsort, valamint a hozzátartozó infrastruktúrát, és átvette a teljes személyzetet is. Ezzel a Kalle Hungária lett Magyarország első műbélgyártója és egyidejűleg a német műbélgyártó cég egyetlen, Németországon kívül működő termelő üzeme.

 

A műbél gyártáson és forgalmazáson túl a cég termékskáláján egyéb kereskedelmi áruk: fűszerek, adalékanyagok, csomagolóanyagok, egyéb kiegészítő áruk, valamint gépek és alkatrészek is szerepelnek.

 

A német anyacég szakembereinek közreműködésével rövid idő alatt sikerült a Magyarországon gyártott műbeleket a „Nalo” színvonalra felhozni, sőt ma már a magyar és a német szakemberek közös fejlesztéseket hajtanak végre felváltva mindkét gyártóhelyen. Így a magyar gyártóhely is be tud kapcsolódni az egységes vállalati stratégiába, és a Nalomid műbeleket világszerte forgalmazza.