Magyar Kert és Energia Klaszter Kft. 2023. Február 8. Szerda, Aranka napja
 

Cím: 8200 Veszprém, Állvány u. 7.
Web: http://www.eutudakozo.hu/miniweb/magyar_kert_es_energia
E-mail: -
Telefon: 88/407-766, 20/971-2512
Fax: 88/407-766

-
 
BEMUTATKOZÁS

A Magyar Kert és Energia Klaszter Kft. 2001 óta van jelen szolgáltatásaival a Közép-Dunántúli régióban, a megalakulása óta folyamatos növekedésének köszönhetően a térség egyik meghatározó kertépítő vállalataként.

Töretlen fejlődésünk záloga, hogy korrekt árakon megbízható szolgáltatást nyújtunk partnereinknek. A hazai és nemzetközi követelményeket egyaránt kielégítő színvonalú munkavégzést hatékony módszerek alkalmazásával, a vevőink igényeit figyelembe véve biztosítjuk. Beszállítóink kiválasztásánál és partneri kapcsolatainkban egyaránt a minőségközpontú magatartásra tesszük a hangsúlyt.

Elkötelezetten az állandó szakmai fejlődés iránt, lépést tartunk a legújabb technológiákkal és anyagokkal, hogy minden téren a legjobbat tudjuk kínálni megbízóink számára.
Környezettudatos gondolkodásunkat jelzi a nagyteljesítményű, korszerű gépek alkalmazása. Fontosnak tartjuk a környezeti terhelés minimalizálását – lehetőség szerint a megszüntetését –, ezért a növényvédő szerek illetve műtrágyák alkalmazásánál a pontos adagolásra és a kellő időben történő kijuttatásra törekszünk.

KERTÉSZETI TEVÉKENYSÉG

Kertészeti tevékenységünk felöleli a kertépítés egész folyamatát, a tervezéstől a kivitelezés utolsó mozzanatáig.

Rendszeres, hozzáértő emberi beavatkozás nélkül azonban a legszebb kert állapota is leromlik idővel. A magán- és intézményi kertek, vagy nagyobb – akár többhektáros – parkok szakszerű gondozására ezért komplett kertfenntartási programokat kínálunk, de természetesen kisebb, egyedi feladatokat is vállalunk. Automata öntözőrendszerek telepítése terén komoly műszaki háttérrel, szakismerettel és referenciákkal rendelkezünk.
A fenntartás a téli időszakban igény szerint kiegészül a hóeltakarítással, síkosságmentesítéssel kapcsolatos feladatok elvégzésére, amelyhez szintén megfelelő humán- és tárgyi erőforrásokkal rendelkezünk.

KERESKEDELEM

Kereskedelmi tevékenységünk keretein belül a kertépítési alap- és segédanyagok széles skáláját forgalmazzuk kertépítő és kerttulajdonos partnereink részére egyaránt.
Kiemelt termékeink közé tartoznak:
– az automata öntözőrendszerek (komplett rendszerek illetve alkatrészek);
– a tótechnikai termékek;
– a fakéreg (mulcs);
– a vakondháló;
– a geotextília; és
– a különféle műtrágyák.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

Azon kerttulajdonosok részére, akik saját maguk szeretik szépíteni kertjüket, növénybeszerzéssel és kerti gépek kölcsönzésével, valamint ingyenes szaktanácsadással állunk rendelkezésére.


Kérem, tekintse meg referenciáinkat, s keressen fel bennünket, hogy személyesen is meggyőződhessen kompetenciánkról.

Elérhetőségeink:
Web: www.kertamiszep.hu
E-mail: info@kertamiszep.hu
Telefon/fax: +36 88 40 77 66
Cím: H-8200 Veszprém, Állvány u. 7.
 
Képek:

1.  2.  3.  4.  5.  6. 
7.  8.  9.  10.  11.  12.