Osztrák-Magyar Európaiskola 2019. Szeptember 22. Vasárnap, Móric napja
 

Cím: 1126 Budapest, Istenhegyi út 32.
Web: http://www.eutudakozo.hu/miniweb/osztrak_magyar_europaiskola
E-mail: euschulebp@t-online.hu
Telefon: 1/356-4657
Fax: 1/356-4683

-
 
Oszták-Magyar Európaiskola

Oktatási központunk Budapest nyugati részén fekszik, a Déli pályaudvar közelében. Jelenleg 220 alsó tagozatos (6-10 éves) és 170 felső tagozatos (10-14 éves) gyermek tanul nálunk. A tanulók különböző országokból származnak, azonban a legtöbben magyarok.
Tanulóink különböző vallások és egyházak tagjai, ezért az egymás közötti kapcsolat, a másikkal való érintkezés, a kölcsönös megértés és a megélt tolerancia különösen fontos fogalmak számunkra.
Tanítványaink a német és magyar mellett még két idegen nyelvet - angol kötelezően és spanyol fakultatívan - tanulnak. Különös súlyt helyezünk a nyelvek elsajátítására, mert a nyelvtudás egyúttal nyitottságot, kitekintést, gazdasági előnyt, kultúrák közti megértést és rugalmasságot is jelent. Az Osztrák Intézettel együttműködve lehetőséget adunk tanulóinknak, hogy letehessék német nyelvből a nemzetközileg elismert, a magyarországi felsőfokú nyelvvizsgának megfelelő "Österreichisches Sprachdiplom Mittelstufe" vizsgát.
Biztosítani tudunk diákjainknak étkezési lehetőséget, napközi otthoni ellátást, külön megegyezés alapján programlehetőségeket (zene, sport, kézműves foglalkozások).
Bővebb felvilágosításért kérem, kattintson weblapcímünkre!
 
Képek:

1.  2.  3.  4.  5.  6. 
7.  8.  9.  10.  11.