Szfinx 9 Kft. 2020. Február 29. Szombat, napja
 

Cím: 1201 Budapest, Baross út 118/B.
Web: http://www.eutudakozo.hu/miniweb/szfinx_9
E-mail: szfinx9kft@axelero.hu
Telefon: 1/284-6303, 26/342-481, 20/937-0904
Fax: 1/285-8072, 26/341-551

 

Kedves Leendő Partnerünk!

 

Cégünk 1998-ban alakult,száz százalékban magyar tulajdonú vállalkozásként.

Azt a célt tűztük ki magunk elé,hogy még szélesebb területen tegyük elérhetővé termékeinket.        

Az országban egyedülállóan édesvízi keménymészkő burkolatok gyártásával foglalkozunk. Ezt a természetes építőanyagot a Budakalászi Mészkőbányában termeljük és dolgozzuk fel.

Felhasználási területe igen széles,hiszen kül- és beltéri felületek burkolására egyaránt alkalmas.

Használható padlólapnak,falburkolatnak,kerítésnek,sziklakert,szökőkút,tó építésére díszburkolat készítésére.

Termékeinkkel nem lehet találkozni üzletekben kereskedésekben,hiszen egyedül a bányánál működő irodánkon keresztül juthat hozzá.

Azt a marketing módszert választottuk -  tartós eladó-vevő kapcsolat érdekében -,hogy a teljes körű felvilágosítást és tanácsadást,illetve a termék bemutatását itt tudjuk száz százalékban biztosítani.

Itt tudja az ügyfél a bemutatóra szánt mintadarabok alapján,valamint a gyártásmenet megismerését követően eldönteni,hogy mire van szükség.

Profilunk közé tartozik az egyedi kérések teljesítése,melyek között padok,asztalok,szobortalapzatok is szerepelnek,továbbá lábazati kövek, travertin falburkolatok,párkányok,tömblépcsők,lépcsőburkolatok,fed kövek,kerti sziklakövek.

Munkatársaink kőfeldolgozásban szerzett több éves tapasztalatai alapján szívesen állunk a kihívást jelentő feladatok elé.

A megmunkálás és a kivitelezés függvényében egyaránt illik a kastélyok,templomok korhű rekonstrukciójához ,illetve a XXI. Századi lakáskultúra designe-jához. Egyszerű,letisztult formája nyugtatja a szemet és lelket egyaránt
 
Képek:

1.  2.  3.  4.  5.  6. 
7.