Szolnoki Sütőipari ZRt. 2018. Június 19. Kedd, Gyárfás napja
 

Cím: 5000 Szolnok, József Attila u. 38.
Web: http://www.eutudakozo.hu/miniweb/szolnoki_sutoipari_zrt
E-mail: szolsut@szolsutrt.hu
Telefon: 56/377-433, 56/343-003
Fax: 56/515-142

 
Szolnoki Sütőipari Zártkörű Részvénytársaság


Fontosabb adataink a következők:


Székhely: 5000 Szolnok, József Attila u. 38.
Telefon: 56/377-433, 56/343-003
Fax: 56/515-142
E-mail: szolsut@szolsutrt.hu


Vezérigazgató: Bakos Róbert
Termelési- és kereskedelmi ig.h. Döméné Makai Éva
Pénzügyi vezető: Kocsi Sándorné

Tulajdonos: Első Pesti Malom-és Sütőipari ZRt.
Alapítás éve: 1994. április 1-től működünk részvénytársaságként
Alkalmazottak száma: 220 fő


A társaság működési területén, - Jász-Nagykun Szolnok és Pest megyében – 7 üzemet működtet. Az üzemeink többségében hagyományos termékeket állítunk elő. Emellett a szolnoki üzemünkben gyorsfagyasztott, a karcagi üzemünkben édesipari - mézes jellegű lap, piskóta tortakarika -, a kunhegyesi üzemünkben hosszú minőség megőrzési idővel rendelkező, kézzel gyártott, házias ízű termékeket - kunsági perec, kunsági sajtos rúd, mézes puszedli, kunsági kókuszos tekercs - is gyártunk. A Cegléden üzemelő Aranygallér egységünk cukrásztermékek - torta, tortaszeletek - előállításával is foglalkozik. A mezőtúri, a tiszafüredi és a törökszentmiklósi üzemek kenyér és péksüteményfélékkel látják el a környék településeit. Az egyéb termékeink sorából szeretnénk kiemelni a diabetikus kenyerünket /500 g-os/ és a diabetikus zsemlét. Ez utóbbi 6 db-os kiszerelésben jelenik meg a piacon.
A társaság által előállított termékek minősége megfelel a Magyar Élelmiszerkönyv vonatkozó előírásainak.
Szakboltot üzemeltetünk a gyártó üzemek városainak mindegyikében, de ezen kívül működik még szakboltunk Farmoson és Tápióbicskén is.


Társaságunk egyik célkitűzése, hogy megtartsa, illetve növelje részesedését a hagyományos sütőipari termékek piacán. Emellett persze egyre több olyan termék gyártási volumenét is megpróbáljuk növelni, melyek az újabb igények kielégítését is lehetővé teszik, s növelik cégünk versenyképességét. Ilyen termékek például a diétát kiegészítő, az édesipari, a cukrászipari, és a hidegüzemi termékek, melyeket a vásárlók már évek óta több multinacionális kereskedelmi cégnél is megtalálhatják.

A cég új termékeit a vásárlók kóstoltatásával egybekötött árubemutatók alkalmával is megismerhetik. Ilyen árubemutatókkal találkozhatunk például a Szolnok központjában található COOP szupermarketben, egyéb üzletekben, valamint a minden évben folyamatosan megrendezésre kerülő „Coop napok” elnevezésű rendezvényeken.


Köszönjük megtisztelő érdeklődését!


SZOLSÜT ZRT
Néhány a termékeink sorából:

 
Képek:

1.  2.  3.  4.  5.  6. 
7.  8.  9.  10.  11.