V-Pg Kft. 2021. Október 19. Kedd, Nándor napja
 

Cím: 1196 Budapest, Jáhn Ferenc u. 170.
Web: http://www.eutudakozo.hu/miniweb/v-pg_kft
E-mail: vadasen@t-online.hu
Telefon: 1/282-4215, 30/942-9972, 30/369-0970
Fax: -

 
Bemutatkozás:

A V-PG Kft. 1999. évben jött létre, s azóta megszakítás nélkül működik.

Jelenlegi fő profilja az üzletviteli tanácsadás, ezen belül kezdetektől a fizetésképtelenségi helyzetben lévő gazdálkodó szervezetekkel foglalkozunk.

Vadász Endre vagyok, a Kft. 60 %-os tulajdonosa és ügyvezetője, s személyemben – más cégekben is – már a 30. évemet kezdem a fizetésképtelen cégek kezelésében. Felszámolói és vagyonfelügyelői szakközgazdász vagyok, s jelenleg is részt veszek a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által elvárt kétévenkénti rendszeres továbbképzésén. Mindeddig felszámolóként tevékenykedtem, s így alaposan ismerem a Csődtörvény szerinti felszámolói és törvényszéki elvárásokat. Felszámolóként számtalan nagy állami vállalat felszámolást végeztem, de több száz kis és középvállalat jogutód nélküli megszűntetését bonyolítottam. Több esetben sikerült adós hitelezői egyezség létrehozásában részt vennem a Törvényszék előtt, s ezen cégek tevékenységüket tovább folytathatták.

Most váltani szeretnék, s a fizetésképtelenség határán lévő kis- és közép vállalkozások esetleges reorganizációjában működnék közre megbízottként, vagy az esetleges felszámolási helyzetben lévő cégek vezetőit és tulajdonosait készíteném fel arra, hogy miképpen teljesíthetik törvényes kötelezettségeiket annak érdekében, hogy a felszámolóval a kapcsolat harmonikus legyen, minden lényeges információt az elvárt tartalommal és formában tudjon az érintett gazdálkodó szervezet a felszámolónak átadni. E téren meghatalmazottként is kész vagyok eljárni, amennyiben a cég előéletével és jelenével az ügyvezetés, tulajdonos megismertet, s a meghatalmazással megtisztel.
 
Képek:

1.