Betlts folyamatban...

gyflkapu

Felhasznlnv:
Jelsz:

Hrek -

Orbn Viktor kinevezte a Belgyminisztrium helyettes llamtitkrt

2024.05.08

Megjelent a keddi Magyar Közlöny, Orbán Viktor határozott a Belügyminisztérium új helyettes államtitkárának személyérl. Marsi Márta Erzsébetet, a Belügyminisztérium fosztályvezetjét, egykori NAV-figazgatót nevezte ki Pintér Sándor javaslatára azonnali hatállyal.

Februárban Orbán Viktor miniszterelnök Pintér Sándor javaslatára Szke Irmát, a Belügyminisztérium helyettes államtitkárát felmentette tisztségébl. Akkor a kormányf – szintén a belügyminiszter javaslatára – március 1-jei hatállyal kinevezte a helyettes államtitkári pozícióra Molnár Karolinát, aki végül a stratégiai ügyekért felel, így a tárcánál hónapok óta üres a gazdasági helyettes államtitkár posztja.

Orbán Viktor miniszterelnök határozott a Belügyminisztérium új helyettes államtitkárának személyérl – derül ki a kedden megjelent Magyar Közlönybl.  A miniszterelnök döntése azonnali hatályú.

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke – Pintér Sándor belügyminiszter javaslatára – 2024. május 7-i hatállyal kinevezte Marsi Márta Erzsébetet a tárca helyettes államtitkárává.

Marsi Márta Erzsébet korábban az Országos Vízügyi Figazgatóság gazdasági figazgató-helyettese volt, majd figazgatóként a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt (NAV) is irányította, az utóbbi években a Belügyminisztérium fosztályvezetje volt.


vissza