Betlts folyamatban...

gyflkapu

Felhasznlnv:
Jelsz:

Hrek - Kultra

Zensztrsai knyrgtek Kbor Jnosnak, hogy oltassa be magt

2021.12.07

Bár az orvosok mindent megtettek érte, Kóbor János szervezete végül feladta a harcot a koronavírus ellen. A barátai szerint a legendás énekes úgy halt meg, hogy az utolsó pillanatban is azt gondolta, t semmi sem gyzheti le.

Kóbor János hiába volt egész életében büszke arra, hogy milyen jó kondícióban van, a koronavírus ellen sajnos nem gyzhetett. Hiába tettek meg mindent érte az orvosok, végül a szervezete december hatodikán feladta a harcot. A zenésztársait sokkolta a halálhíre. Mindenki azon töpreng most, hogy vajon másképp történt volna minden, ha Mecky beoltatja magát? 

Az Omega menedzsere, Trunkos András is azt mondja: Kóbor legyzhetetlennek érezte magát. 

Mecky nem volt vírustagadó, egyszeren nem szerette volna beoltatni magát. Az oltásokban nem hitt. Kiváló fizikai állapotban volt még egy hónappal ezeltt is, nem volt hajlandó rettegni a vírustól, nem akart vakcinát. Az utolsó percben sem vette tudomásul, hogy mennyire beteg  - mondta a menedzser a Borsnak.

Kóbort a zenésztársak is rendre gyzködték, hogy 78 évesen jobb lenne, ha beoltatná magát. De az hangjuk is kevés volt ahhoz, hogy a legenda meggondolja magát.

- Büszke volt arra, hogy tökéletesen egészséges, semmilyen káros szenvedélye nincs. Sokáig én sem akartam felvenni az oltást, de aztán összevitatkoztunk rajta, hogy is oltassa be magát, mint én. Nem vagyunk már gyerekek! - mesélte a lapnak Zalatnay Cini.

– Ilyen körülmények között az embernek nincs sajnos sok esélye. Miért nem adta be magának azt a rohadt oltást?! Hiába próbáltuk rábeszélni t. Egész egyszeren nem lehetett.... Egy csodát vitt el tlünk a Jóisten ma, akit senki nem fog tudni pótolni - mondta Nagy Feró.


vissza