Betlts folyamatban...

gyflkapu

Felhasznlnv:
Jelsz:

Hrek -

Vercei tragdia: jabb ldozat holttestt tallta meg a rendrsg

2024.05.23

A rendrök tegnap megtalálták a vercei hajóbaleset egyik eltnt áldozatának holttestét. Ezzel háromra ntt a halálos áldozatok száma.

„Ma visszaadta a Duna a vercei hajóbaleset egyik eltnt áldozatának testét. Még négy embert keresünk. Természetesen amíg eltnt emberek után kutatunk, mindig van egy utolsó reménysugár, de a tragédia óta eltelt id miatt, bár nem mondjuk ki, tudjuk, hogy jelenleg azért küzdünk, hogy az áldozatok testét visszakaphassák családtagjaik. Kollégáink ezért a baleset óta mindennap megállás nélkül kutatják a folyót” – írta a Facebookon közzétett bejegyzésében a BRFK.  

Hozzátették: 2024. május 22-én, délután, Vác és Szdliget között, a Duna 1675,8 folyamkilométerénél találtak rá egy férfi holttestére. A helyszínen a BRFK helyszíneli szemlét tartottak, majd azonosították az elhunytat.

„Kollégáink megállapították, hogy a 19 éves férfi a hajóbaleset egyik áldozata. Nyugodj békében, Márton! A budapesti rendrök nevében szinte részvétünket szeretnénk átadni a családnak!” – fogalmaztak. 

A posztban írtak, illetve korábbi információk alapján a most megtalált áldozat Varga Márton lehet, akit az egyik eltntként pár napja már megnevezett a rendrség. A minap kiderült, hogy a fiatal nem sokkal a tragédia eltt kérte meg barátnje kezét.

A BRFK bejelentésének értelmében már három halálos áldozata van a balesetnek, és – mint ahogy a poszt elején írták – négy ft továbbra is eltntként tartanak számon. 


vissza