Betlts folyamatban...

gyflkapu

Felhasznlnv:
Jelsz:

Hrek -

Minden idk negyedik legnagyobb nyeremnyt lehet elvinni az tslottn

2023.04.20

Minden idk negyedik legnagyobb nyereménye várja az Ötöslottón azt a szerencsés nyertest, aki 25 hét halmozódás után egymaga elviszi az immáron 4,393 milliárd forintra duzzadt fdíjat a szombati sorsoláson. A milliárdos összeg a játékkedvet is fokozza, nem csak többen, hanem többet is lottóznak.

 

Akár történelmet írhat az a szerencsés, aki szombaton helyesen tippeli meg az öt szerencseszámot, ugyanis az Ötöslottó történetének negyedik legmagasabb fnyereményét tudhatja majd magáénak.

Legutóbb 2022. október 22-én talált gazdára a fnyeremény, az elmúlt fél évben pedig több olyan szám is volt, amely nem került be a nyerszámok közé, ilyen a többi közt az 1 és a 7, de a hatvanas számkörben négy szám is akad: a 63, 64, a 66 és a 69 számokat sem sorsolták ki az elmúlt 25 hétben.

 
 

Érdekesség, hogy a 32-es számot viszont már hatszor is kihúzták. Az Ötöslottó történetében a leggyakrabban kihúzott 6 nyerszám egyébként az 1, 3, 15, 29, 42 és 75-ös számok– derül ki a Szerencsejáték Zrt közleményébl.

A milliárdos nyeremény rendkívül vonzó a játékosok számára. A halmozódás elrehaladtával egyre többen teszik próbára szerencséjüket, és az is elmondható, hogy egyszerre több mezvel is játszanak.

A Szerencsejáték Zrt statisztikája szerint a halmozódás els hetéhez viszonyítva 34 százalékkal többen lottóztak, és mintegy 50 százalékkal több alapjátékot küldtek játékba a múlt héten.

 

Amennyiben a szombati sorsoláson lesz telitalálat, akkor a helyesen tippel szerencsésnek 90 nap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen nyereményéért, mégpedig az úgynevezett nagynyertes-vonalon, amelyrl a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesíthelyeken is érdekldhet. A nyeremény kifizetésének alapfeltétele, hogy a nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összeg nyeremények kifizetése minden esetben csak banki átutalással történhet.


vissza