Betlts folyamatban...

gyflkapu

Felhasznlnv:
Jelsz:

Hrek - Vilggazdasg

Eurpt is elrte a YouTube remelse

2023.11.03

Érdekes módon ez pont azután történik, hogy világszerte gzerre kapcsolt a reklámblokkolók tiltása.

 
 

Újabb hét országot érint áremelési hullámot jelentett be a YouTube, az ügyfeleknek kiküldött tájékoztató e-mailek alapján november elsejétl Argentínában, Ausztráliában, Ausztriában, Chilében, Lengyelországban, Németországban, továbbá Törökországban is drágultak a prémium elfizetései.

A beszámolók alapján Németországban az egyfs YouTube Premium ára egy euró plusszal 13 euróra emelkedik majd, míg a családi prémium költsége plusz hat euróval havi 24 euróra l ki. Az ausztrálok is ilyen stílusú áremelésrl kaptak értesítést, az egyéni elfizetés ára plusz öttel 17 helyi dollárra ntt, míg a családi prémium ára 23 dollárról 33 dollárra emelkedett.

 
 

A YouTube tájékoztatása szerint az új ügyfelek már az emelt árakon iratkozhatnak fel a többek közt reklámmentesítést és mobileszközökön háttérben való lejátszást kínáló prémium csomagokra, míg a meglév elfizetktl még legalább három hónapig a régi díjat vonja a szolgáltatás.

A YouTube Premium hazai havidíjai egyelre nem emelkedtek, az egyéni elfizetés 1790 forintba, a családi csomag pedig havi 2690 forintba kerül. A vállalat ettl függetlenül a magyar felhasználóknak is szolgált rossz hírrel a napokban, globálisan megkezdte a reklámblokkolót használók kitiltását.


vissza